FRIGO je tvrtka specijalizirana za projektiranje, postavljanje, instalaciju, prodaju i održavanje klimatizacijskih uređaja marke SAMSUNG.
Osnovana 1991. godine kao Obrt FRIGO, a od 2004. godine kao FRIGO d.o.o. i potpuno je u privatnom vlasništvu.
Tvrtka je locirana u Zagrebu na adresi Sunekova 182.

Poslovanje je na početku bilo temeljeno na postavljanju jednostavnijih SAMSUNG klimatizacijskih uređaja (SPLIT SISTEMI) uglavnom za domaćinstva i manje tvrtke. Razvojem novih tehnologija, stalnim praćenjem trendova i stručnim usavršavanjem naših djelatnika poslovanje je usmjereno prema složenijim oblicima klimatizacije prostora. Tako smo u posljednjim godinama instalirali Samsungov DVM i FJM sustav klimatizacije u nove poslovne i stambene zgrade na području Republike Hrvatske.

Osobito smo ponosni na odrađene projekte klimatizacije poslovnih objekata kao što su poslovni centar "VMD-PROMET" u Zagrebu, Ulica grada Vukovara 269d DVM SAMSUNG sustavom klimatizacije, te poslovnu zgradu u Zagrebu, Ul.Frana Folnegovića također investitora "VMD-PROMET".

Tu bi spomenuli i klimatizaciju DVM SAMSUNG sustavom klimatizacije dekanata Medicinskog fakulteta u Zagrebu i poslovnu zgradu na adresi Vrbik 8 u Zagrebu.
Od stambenih objekata možemo izdvojiti klimatizaciju FJM SAMSUNG sustavom stambeno naselje u Babonićevoj ulici u Zagrebu, stambeni kompleks u ulici Frana Folnegovića 1 i Radničkoj cesti 55-59, te stambeni objekt na adresi Tuškanova-Vrbanićeva u Zagrebu.